Roumania The Land Of Coca StyLe

 Incepem seria "Roumania The Land of Coca Style" cu un debutant in lumea cocalarismului . Este un personaj pe nume Ion , nume de scena JONI si are 25 de ani si este din Bucuresti :) . Va las sa vizionati      primul video din seria lui , care se numeste inevitabil "Joni la VIDEODATING" cine stie poate il ajutam sa isi gaseasca jumatatea chiar aici , pe BUZZ !!!

         In a doua parte Joni al nostru continua sa se faca de ras incercand sa ne scoata cateva zambete ! Sincer  a reusit !

Urmatoarele doua filmulete il surprind pe Joni in actiune :> ! LA AGATAT ...Sa vedem daca are succes :


 Vremea vine haina trece ... un principiu dupa care functioneaza si domnul Joni ! Dupa o tura la shoping sa vedem cu ce s-a ales :> :

Frumos , cu bani si casa si.....ce sa vezi .... STAPANESTE ENGLEZA LA PERFECTIE ! Incredibil dar adevarat sa il lasam sa ne zica cateva cuvinte despre el si pentru fratii nostrii care nu "parleste" romana :

Joni este noul 50 CENT de Romania , pe langa calitatile descoperite mai sus , mai are una care o tine bine in maneca ....In timpu liber este cantaret profesionist ! Sa speram ca cei de la HollyShit ii va pune si lui o stea in rugamintea sa nu mai cante :

Cam atat pentru prima editie a "Roumania The Land Of Coca StyLe" . Daca vreti sa urmariti mai multe filmulete by Joni si trupa lui puteti vizita pagina oficiala care o puteti gasi AICI ! 
   Va multumim si ramaneti alaturi de noi !